Livets træ vedhæng i Guld 12mm – Spirituelle smykker – GodKarmaShop

149 kr.

Find dit indre ro med vores smukke Livets Træ vedhæng i 12mm guld. Betydningfuldt og stilfuldt smykke, der bringer positiv energi. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8966302088293908 Kategori:

Dyk ned i symbolikken bag Livets træ med dette smukke vedhæng fra GodKarmaShop. Et symbol, der strækker sig tilbage til tidernes morgen og findes i forskellige kulturer og religioner verden over. Livets træ repræsenterer sammenhængen mellem jordens og himlens riger, og symboliserer også visdom, styrke og dyb forbindelse til naturen.

Dette forgyldte vedhæng måler 12 mm og er en subtil påmindelse om den cirkel af liv og vækst, som vi alle er en del af. Bær det tæt på dit hjerte for at minde dig selv om din egen evne til at udvikle dig og blomstre, selv gennem modgang.

Fremstillet af forgyldt sølv 925, stråler dette smykke elegance og tidløs skønhed. Det er perfekt til enhver lejlighed, om det så er en dag på kontoret eller en festlig aften i byen. Skab et personligt look ved at kombinere dette vedhæng med din favoritkæde og andre smykker.

Livets træ vedhænget er ikke bare et stykke smykke, det er en påmindelse om livets fylde og muligheder. Lad det guide dig på din rejse og minde dig om at værdsætte alle livets nuancer.

Tag skridtet ind i en verden af symbolik og skønhed med dette smukke Livets træ vedhæng fra GodKarmaShop. Giv dig selv eller en du holder af, en betydningsfuld gave, der vil blive værdsat i årevis.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Livets træ vedhæng i Guld 12mm – Spirituelle smykker – GodKarmaShop”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.