Rund selenit plade livets træ – Selenit – GodKarmaShop

98 kr.

Oplev harmoni med vores smukke rund selenit plade med livets træ-mønster. Skab ro og balance i dit hjem med denne enestående dekoration.

Køb her

Varenummer (SKU): 8966302088468148 Kategori:

Oplev den magiske harmoni og beskyttelse fra denne skønne selenitplade med en unik twist – et indgraveret Livets Træ mønster. Skabt til at bringe balance og healing til dit hjem og din ånd, vil denne selenitplade fra GodKarmaShop være et smukt og meningsfuldt tilføjelse til din krystalsamling.

Livets Træ symbolet repræsenterer forbindelsen mellem himmel og jord samt vækst og harmoni i livet. Når dette ikoniske symbol kombineres med den beroligende energi fra selenit, opstår der en kraftfuld symbiose af skønhed og mening i dit rum. Lad dig inspirere af symbolikken og energien fra denne plade, som kan være et centralt punkt i dit hjem.

Selenit siges at have en balancerende og styrkende effekt på sindet, kroppen og ånden. Denne krystal er kendt for at rense og forstærke energifelter samt skabe en følelse af ro og klarhed i rummet. Ved at placere denne selenitplade med Livets Træ mønster i dit hjem eller arbejdsområde, inviterer du harmoni, beskyttelse og positiv energi ind i dit liv.

Uanset om du er en passioneret krystalsamler eller blot ønsker at tilføje lidt mystik og skønhed til din hverdag, vil denne selenitplade være et smukt valg. Lad dens beroligende og styrkende egenskaber guide dig gennem livets udfordringer og glæder med en følelse af fornyet energi og balance.

Tillad dig selv at fordybe dig i den magi, som denne selenitplade med Livets Træ mønster rummer, og lad dens unikke aura opløfte dit hjerte og sind. Med GodKarmaShops høje kvalitet og unikke design kan du være sikker på at få en krystal, som ikke kun er smuk, men også bærer dyb symbolik og betydning.

Tag imod det hellige og transformative i selskab med denne enestående selenitplade, og lad dens rene og beroligende energi ledsage dig på din rejse mod balance, harmoni og indre fred. Oplev kraften i Livets Træ og selenits helende egenskaber i en smuk forening, der vil berige dit hjem og dit liv med skønhed og mening.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rund selenit plade livets træ – Selenit – GodKarmaShop”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.