Jeg hedder Henrik Lindholt, er 59 år og har arbejdet med personlig udvikling og spiritualitet siden jeg var omkring 18 og har dyrket mange forskellige former for meditation, samt fysiske- og spirituelle udviklingsmetoder, hvori den røde tråd altid har været healing af først mig selv og siden hen andre.

Gennem 80’erne og 90’erne arbejdede jeg med Shamanisme, Rebirthing og Astrologi, først med mig selv og senere med klienter og grupper, som Alternativ behandler og underviser.

I 2012-2013 gennemgik jeg min største personlige krise, som førte til at mit ægteskab gennem 28 år opløste sig og jeg skulle redefinere mig selv og mit liv. I denne periode brugte jeg mange af de redskaber jeg havde tilegnet mig gennem årene, til at komme igennem krisen.

Efter den hårdeste tid var overstået, havde jeg nogle ideer til hvad jeg gerne ville, og her kom coachingen ind i billedet, for at give min udvikling retning og overblik. Jeg valgte at blive uddannet som Certificeret Be Change Life and Flow Coach.

Jeg har jo altid arbejdet med healing i en eller anden form og er for nyligt påbegyndt et forløb som Reiki Healer.

______________

Livets træ

Jeg har altid elsket træer og har altid fundet dem smukke samt meget symbolske i forhold til os mennesker. Under en shamanistisk cermoni kom Livets træ som et meget stærkt symbol på at netop vi er forbindelsen mellem Jorden og Himmelen samt at det er os der er med til at forbinde dem.